Flexibel företagskredit

Låna upp till 200 000 kronor, besked redan idag

 • OPR-Företagslån-Flex-snabbt

  Likviditet när du behöver det

 • OPR-Företagslån-Flex-flexibel

  Flexibel återbetalning

 • OPR-Företagslån-Flex-betalning

  Du betalar enbart för nyttjad kredit

 • OPR-Företagslån-Flex-säker

  Finansiera företagets projekt tryggt och flexibelt

 • OPR-Företagslån-Flex-ansökning

  Letar du efter mer omfattande finansiering? Läs mer om vårt företagslån

Räkna på ditt uttag

{{minVal}}
{{maxVal}}
Uttag
kronor,
betala
kronor per månad*
 • OPR-Företagslån-Flex-snabbt

  Likviditet när du behöver det

 • OPR-Företagslån-Flex-flexibel

  Flexibel återbetalning

 • OPR-Företagslån-Flex-betalning

  Du betalar enbart för nyttjad kredit

 • OPR-Företagslån-Flex-säker

  Finansiera företagets projekt tryggt och flexibelt

 • OPR-Företagslån-Flex-ansökning

  Letar du efter mer omfattande finansiering? Läs mer om vårt företagslån

SÅ HÄR FUNGERAR OPR-FÖRETAGSLÅN FLEX

OPR-Företagslån Flex är en företagskredit för både små som stora företag. OPR-Företagslån Flex erbjuder en fortlöpande kredit på upp till 200 000 kronor som du kan nyttja vid behov. Du kan ta ut hela beloppet på en gång eller mindre summor beroende på vad som passar dig. Du betalar endast för den utnyttjade krediten och återbetalningen sker månadsvis.

VARFÖR VÄLJA OPR-FÖRETAGSLÅN FLEX?

Med OPR-Företagslån Flex har ditt företag alltid tillgång till en flexibel företagskredit för olika oförutsedda utgifter eller investeringar. Du kan ansöka om mellan 20 000–200 000 kronor. OPR-Företagslån Flex är en fortlöpande företagskredit från vilken du kan göra uttag upp till din kreditgräns till företagets konto, antingen hela lånet på en gång eller i mindre summor. Du betalar endast för den utnyttjade krediten och återbetalningen sker flexibelt genom månatlig avbetalning. OPR-Företagslån Flex är anpassat till företagets behov! Läs mer här.

 • OPR-Företagslån-Flex-kron

  Du kan välja en kreditgräns på upp till 200 000 kronor och göra uttag efter behov

 • OPR-Företagslån-Flex-ränta

  Du betalar ränta endast för den nyttjade krediten

 • OPR-Företagslån-Flex-kundservice

  Du får personlig och kompetent service

Flexibel finansiering för ditt företag

OPR-Företagslån Flex är en ny typ av företagskredit för svenska företags olika finansieringsbehov. Vi erbjuder kreditgräns på 20 000–200 000 kronor och du kan göra uttag till företagets konto efter behov. OPR-Företagslån Flex är en produkt under OPR-Företagslån som har varit en aktiv aktör på svenska företagslånsmarknaden sedan 2016. Med ett traditionellt företagslån har vi hjälpt och fortsätter hjälpa tusentals svenska företagare med finansiering och likviditet. Vår ambition är att vara den ledande aktören inom företagslån på den svenska marknaden.

Företagskredit

OPR-Företagslån Flex är en ny produkt inom OPR-Finance AB där vi har paketerat om företagslånet till en kredit. Ambitionen med denna produkt är att erbjuda de svenska företagen en mer flexibel lösning till finansiering än ett traditionellt företagslån. OPR-Företagslån Flex erbjuder samtidigt samma smidiga snabbhet och trygghet som OPR-Företagslån. Snabbhet och enkelhet är fundamentalt för företagaren och kommer därför alltid vara fundamentalt för företagslån som vi erbjuder. Vi meddelar kreditbeslutet snabbt och du signerar kreditavtalet med hjälp av BankID. Därefter är er företagskredit tillgänglig och du kan göra uttag upp till din kreditgräns när du är i behov av finansiering. Ansök om en företagskredit här.

Vi är övertygade om att det är denna typ av flexibilitet som många av våra kunder samt svenska företagare är i behov av och vi ser det som ett naturligt komplement till ett företagslån. Med OPR-Företagslån Flex kan känna dig trygg att ha företagskredit redo redan direkt när en situation som kräver extra kapital uppstår – till skillnad från ett traditionellt företagslån. Det kostar således ingenting att ha krediten liggandes och oanvänd. Istället för att behöva ansöka om ett företagslån kan du direkt begära ett uttag från din företagskredit som är på ditt konto samma dag. Om ett företagslån skulle behövas som komplement kan även det vara aktuellt.

OPR-Företagslån Flex blir således en naturlig del av ett företags ekonomiska arsenal. Vi är övertygade om att en sund beredskap och en trygg finansieringsstruktur är nyckeln för framgångsrika företag.