HUR FUNGERAR OPR-FÖRETAGSLÅN FLEX?

Välj en flexibel finansieringslösning för ditt företagsbehov

OPR-Företagslån Flex erbjuder ditt företag en företagskredit på mellan 20 000–200 000 kronor som du kan ta ut på en gång eller i mindre summor upp till din kreditgräns. Du betalar endast ränta och kostnader för den nyttjade krediten. OPR-Företagslån Flex är en ny flexibel finansieringslösning för små som stora företag. Om du med tiden behöver utökad finansiering kan du alltid ansöka om kredithöjning på din Flex limit genom att kontakta vår kundservice.

Om du behöver ett större företagslån kan du vända dig till opr-foretagslan.se

Fritt nyttjande av kreditgränsen

Du kan göra uttag så ofta du behöver inom ramen för din kreditgräns. Du gör ett uttag genom att kontakta vår kundtjänst via e-post där du anger önskat belopp samt organisationsnummer. Det minsta uttaget är 5 000 kronor. För uttagen debiterar vi en uttagsavgift på 3 procent, som du betalar på nästa månadsfaktura. Se kontaktuppgifterna till kundtjänst här

Betala tillbaka hela lånet på en gång eller i delar

Välj en återbetalningsmetod för OPR-Företagslån Flex som passar ditt företags aktuella situation. Du kan betala ett månatligt minimibelopp som är 4 procent av det uttagna lånekapitalet (dock minst 2 000 kronor). Dessutom betalar du ränta och uttagsavgifter för krediten. Vid behov kan du betala tillbaka hela den uttagna krediten på en gång eller göra en inbetalning som är större än minimibeloppet. Läs mer om priserna för OPR-Företagslån Flex.

Räkna på ditt uttag

{{minVal}}
{{maxVal}}
Uttag
kronor,
betala
kronor per månad*

VEM KAN ANSÖKA OM OPR-FÖRETAGSLÅN FLEX?

  • OPR-Företagslån-Flex-check

    Svenska företag som är registrerade i bolagsverket

  • OPR-Företagslån-Flex-check

    Företagets ansvariga personer är kreditvärdiga

  • OPR-Företagslån-Flex-check

    Sökanden har firmateckningsrätt i företaget

Ett svenskt företag som är registrerat i bolagsverket kan ansöka om OPR-Företagslån Flex. Kreditbeslutet grundar sig alltid på en helhetsbedömning av företagets ekonomiska situation och framtida betalningsförmåga. Vi använder oss av Creditsafes företags- och kreditupplysningstjänster som stöd för kreditbesluten.

Du kan göra en ansökan om du har namnteckningsrätt i företaget antingen ensam eller tillsammans med andra. För att får en beviljad kredit krävs proprieborgen. Sökanden är även borgensman för krediten, så även sökanden måste vara kreditvärdig.

För ansökan behöver du en e-postadress till vilken vi skickar kreditbeslutet samt kreditavtalet för elektronisk underskrift. Du signerar sedan enkelt med hjälp av mobilt BankID. Utöver dina kontaktuppgifter ska du även ange företagets organisationsnummer, en uppskattning av den månatliga omsättningen och ett kontonummer till vilket lånet överförs. Vi kommer även behöva verifiera företagets finansiella situation genom tjänsten Kreditz. Allt detta sköts digitalt för att underlätta för dig som kund.

HUR ANSÖKER JAG OM OPR-FÖRETAGSLÅN FLEX?

Det går enkelt och snabbt att ansöka om OPR-Företagslån Flex. Du kan fylla i kreditansökan på nätet och signera kreditavtalet som vi skickar via e-post. Därefter har du tillgång till krediten och kan göra uttag upp till din kreditgräns, antingen hela summan på en gång eller i mindre summor.

OPR-Företagslån-Flex-ansökning

1 Fyll i ansökan på nätet

Ansök om OPR-Företagslån Flex på vår webbplats när det passar dig bäst. I låneräknaren ser du den minsta månatliga betalningen som du ska betala på det uttagna beloppet. För att ansöka om lånet behöver du inte samla in bokslutsdokumentation, utan det räcker med företagets uppgifter och e-postadress.

OPR-Företagslån-Flex- acceptera

2 Godkänn vårt erbjudande

Vi behandlar din kreditansökan så snart som möjligt och skickar ditt krediterbjudande samt kreditavtalet till din e-postadress. Du kan enkelt och tryggt godkänna lånevillkoren och underteckna kreditavtalet med mobilt BankID.

OPR-Företagslån-Flex-ut

3 Ta ut det du behöver

Du kan själv bestämma om du vill ta ut hela kreditbeloppet på en gång eller i mindre summor upp till din kreditgräns. Det minsta uttaget är 5 000 kronor och du kan göra uttag så ofta ditt företag behöver extra finansiering.

OPR-Företagslån-Flex-flexibel

4 Flexibel återbetalning

Även återbetalningen av krediten är flexibel. Du kan betala tillbaka allt på en gång, betala in den månatliga minimiamorteringen eller något däremellan. Du betalar räntor och avgifter endast på det uttagna kreditbeloppet och vi debiterar till exempel inga kontoavgifter eller andra fasta avgifter.