Vem kan ansöka om OPR-Flex?

Ett svenskt företag som är registrerat i bolagsverket kan ansöka om OPR-Företagslån Flex. Kreditbeslutet grundar sig alltid på en helhetsbedömning av företagets ekonomiska situation och framtida betalningsförmåga. Vi använder oss av Creditsafes företags- och kreditupplysningstjänster som stöd för kreditbesluten.

Du kan göra en ansökan om du har namnteckningsrätt i företaget antingen ensam eller tillsammans med andra. För att får en beviljad kredit krävs proprieborgen. Sökanden är även borgensman för krediten, så även sökanden måste vara kreditvärdig.

För ansökan behöver du en e-postadress till vilken vi skickar kreditbeslutet samt kreditavtalet för elektronisk underskrift. Du signerar sedan enkelt med hjälp av mobilt BankID. Utöver dina kontaktuppgifter ska du även ange företagets organisationsnummer, en uppskattning av den månatliga omsättningen och ett kontonummer till vilket lånet överförs. Vi kommer även behöva verifiera företagets finansiella situation genom tjänsten Kreditz. Allt detta sköts digitalt för att underlätta för dig som kund.

Finansiering i fyra steg

Företagskredit på upp till 200 000 kronor

1
Ansök om kredit

Ansök online – besked samma dag

Kostnadsfritt att ansöka

Företagskredit upp till 200 000 kronor

2
Acceptera vårt erbjudande

Signera avtal online

Pengar på kontot inom 24 timmar

Transparenta villkor

3
Gör uttag

Gör uttag senast kl. 12:00 – Få pengarna samma dag

Översikt på fakturor och transaktioner via mina sidor

Gör uttag via mina sidor eller kundtjänst

4
Flexibel återbetalning

Betala endast för det du nyttjar

Betala allt på en gång eller månatligen

Kostnadsfri att ha liggandes

Kostnadsfritt och utan förpliktelser

Hur fungerar OPR-Företagslån Flex?

Fritt nyttjande av kreditgränsen

Du kan göra uttag så ofta du behöver inom ramen för din kreditgräns. Du gör ett uttag genom att kontakta vår kundtjänst via e-post där du anger önskat belopp samt organisationsnummer. Det minsta uttaget är 5 000 kronor. För uttagen debiterar vi en uttagsavgift på 3 procent, som du betalar på nästa månadsfaktura. Se kontaktuppgifterna till kundtjänst här

Betala tillbaka hela lånet på en gång eller i delar

Välj en återbetalningsmetod för OPR-Företagslån Flex som passar ditt företags aktuella situation. Du kan betala ett månatligt minimibelopp som är 4 procent av det uttagna lånekapitalet (dock minst 2 000 kronor). Dessutom betalar du ränta och uttagsavgifter för krediten. Vid behov kan du betala tillbaka hela den uttagna krediten på en gång eller göra en inbetalning som är större än minimibeloppet. Läs mer om priserna för OPR-Företagslån Flex.

Vill du veta mer?

Våra handläggare tar hand om ditt ärende.

Kontakta kundtjänst på 08-501 006 60 eller flex.kundservice@opr-foretagslan.se

Starta en ansökan